Always wear yellow

RYNEFELT_180427_01.jpg
emma.jpg
RYNEFELT_180427_02.jpg
RYNEFELT_180427_08.jpg

Förra veckan var det dags för en vårig fotografering med Emma Mattson! Vi sågs ute på Rosendals Slott och njöt av solen och tog en hel del porträtt, content och outfits för hennes sociala medier. Sånt här sysslar jag med kanske några gånger i månaden och det är SÅ roligt! Det blir också en fröjd när modellen är någon man kan ta ett glas vin med efteråt och prata loss med.

 
Så tacksam att jobba med människor som Emma!

Porträtt i dagsljus

_RR_8864.jpg
_RR_8867.jpg

Tryckte av några porträtt på William här i dagsljusstudion tidigare idag! Det var första gången jag hade en fotografering där och ljuset var över förväntan. Det är också så fruktansvärt fint att kunna använda sig av industrifönstren i bilderna och strukturen i väggarna i bakgrunden. Vi skulle ta lite bilder till Williams framtida portfolio så att han kan söka lite stiliga modelljobb. Hire him!

Hej från min nya studio!

_RR_7955.jpg
_RR_7956.jpg
_RR_7947.jpg
_RR_7952.jpg
_RR_7960.jpg
_RR_7973.jpg

Den här veckan har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in i en ny studio! Lokalen har fantastiskt dagsljus och är belägen i en industribyggnad i Örnsbergs industriområde. Har drömt om att sitta i dessa lokaler riktigt länge och letade tillslut upp en plats hos Studio Gråskala. Nu delar jag den här studion med ett gäng fotografer, en illustratör, en producent och några till. 

Hit försöker jag gå varje dag även om jag inte har något specifikt inbokat. Det är något som gör en fruktansvärt produktiv när man hör andra knattra på tangenter bredvid en, man får en enorm energikick och vill starta nya projekt till höger och vänster.

Här kommer jag trivas!