Porträtt i dagsljus

_RR_8864.jpg
_RR_8867.jpg

Tryckte av några porträtt på William här i dagsljusstudion tidigare idag! Det var första gången jag hade en fotografering där och ljuset var över förväntan. Det är också så fruktansvärt fint att kunna använda sig av industrifönstren i bilderna och strukturen i väggarna i bakgrunden. Vi skulle ta lite bilder till Williams framtida portfolio så att han kan söka lite stiliga modelljobb. Hire him!

Hej från min nya studio!

_RR_7955.jpg
_RR_7956.jpg
_RR_7947.jpg
_RR_7952.jpg
_RR_7960.jpg
_RR_7973.jpg

Den här veckan har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in i en ny studio! Lokalen har fantastiskt dagsljus och är belägen i en industribyggnad i Örnsbergs industriområde. Har drömt om att sitta i dessa lokaler riktigt länge och letade tillslut upp en plats hos Studio Gråskala. Nu delar jag den här studion med ett gäng fotografer, en illustratör, en producent och några till. 

Hit försöker jag gå varje dag även om jag inte har något specifikt inbokat. Det är något som gör en fruktansvärt produktiv när man hör andra knattra på tangenter bredvid en, man får en enorm energikick och vill starta nya projekt till höger och vänster.

Här kommer jag trivas!